Reacties van lezers

Via FB:

18 februari 2017 Tineke: 3 geweldige boeken voor jong en oud.
Heb ze achter elkaar uit gelezen
Komt er nog een vierde??

19 februari 2017 M.K. Peta: De vierde komt binnenkort uit. De titel wordt “100 jaar gevangen”.


Via mail:

Juli 2017 Hannie: Hoi Margreet, ik heb je boek uit en…. Ik vond het een super geslaagd boek. Met heel veel plezier gelezen en ik vond het ook heel leuk om het verhaal van Marco en de tovenaarsboom op deze manier terug te vinden. Heb je voortreffelijk gedaan, mijn complimenten. Volgens mij moet er nog een vervolg komen: het stukje wortel dat Timothy heeft meegenomen zal toch nog ergens goed voor zijn en het reiszuchtige karakter van de Witte Wieven kan van pas komen om elders een ramp te voorkomen. En natuurlijk wil ik ook graag weten hoe het verder met Georgie gaat.

Kortom: ik vind dat je nog niet klaar bent met deze reeks en wie weet kun je dat oude huis met die toverlift ergens in het nieuwe boek gebruiken!!! Over een half jaar, ga ik beginnen met het voorlezen van deel 1 aan onze oudste kleinzoon. Ik denk dat hij het heel spannend gaat vinden. Hij is dol op voorlezen en heeft een ruime fantasie.

M.K. Peta: NB: Zij heeft diverse ongepubliceerde verhalen van mij gelezen, waaronder de oorspronkelijke versie van Marco en de Tovenaarsboom.


Wat leuk om deze reacties te lezen. Daar ben ik blij mee, iedereen kan feedback gebruiken.

Hier kan jouw bericht ook komen te staan! Stuur me een mail of FB bericht.

M.K. Peta