Bij de drukkerij

Beste mensen, ik denk dat ik het hele verhaal 10 keer heb doorgenomen om steeds weer bij te schaven. Weekends weg, vakantie, en dagen waarin het veel te heet was om op mijn werkkamer te zitten maakte dat het duurde en duurde voor het eindelijk klaar was voor de proefdruk.

Gisteren heb ik het proefexemplaar binnengekregen. Zoon en schoondochter zagen meteen dat er twee lettertypes gebruikt waren. Kwestie van het te dicht op de koptekst invoeren van de tekst.

Vandaag is dat weer gerepareerd en nu ben ik heel tevreden. En weet u wat zo bijzonder is? Dit verhaal schrijft zich zelf, net als zijn voorgangers. En laat nu voor de vierde keer het aantal bladzijden tussen de 170 en 180 zitten! Heel bijzonder hoe zoiets loopt. Daardoor kan ook van dit boek de prijs gelijk blijven.

Als de exemplaren die ik nu besteld heb er goed uitzien dan wordt het eind volgende week gepubliceerd en is het overal te bestellen. Zowel in een online boekwinkel als in de boekhandel bij u in de stad. Let op: dit verhaal is vanaf 10 jaar.

Het ISBN nummer is: 9789402194548

De prijs is: € 17,00

Margreet K. Peta