Timothy´s Opdracht

Timothy´s Opdracht

Timothy´s Opdracht

Auteur: M.K. Peta
Uitgever: Brave New Books
Nederlands
186 pagina's
Paperback

Timothy, een elf uit Engeland, woont alweer vier jaar bij de Witte Wieven in Nederland. Hij is bij hen omdat hij straf heeft gekregen. De Wieven moeten hem heropvoeden. Timothy verveelt zich enorm bij hen onder de grond. Hij smeekt de oude vrouwen om boven de grond te mogen. Ze besluiten dat hij mag laten zien dat hij hun vertrouwen waard is. Ze geven hem een eerste opdracht. Hij moet de jongeman zoeken die negen jaar daarvoor door de Wieven was ontvoerd. Wat is er terecht gekomen van die jongen? Is hij bezig aan zijn “studie”?

Deze opdracht geeft Timothy veel vrijheid, en we volgen hem op deze tocht. Maar als de opdracht klaar is hebben de vrouwen geen echte opdracht meer, totdat… Nee, dat is een onmogelijke opdracht! Die geven ze hem liever niet. Dat moeten ze natuurlijk nooit tegen hem zeggen. Timothy neemt de opdracht aan en met zijn bondgenoot, bakker Gait, levert hij wederom een knap staaltje werk waarbij de afloop voor iedereen verrassend is.

Een verhaal voor alle leeftijden vanaf 8 jaar.