Een nieuw deel bij de trilogie?

Een nieuw deel bij de trilogie?

Er zijn verzoeken gekomen om de trilogie niet te laten eindigen met het verhaal van Timothy.

De lezers zitten met vragen. Hoe vergaat het Timothy en hoe ver komen Georgie en Djim bij hun opleiding. Gebeuren daar spannende dingen?

Maar vooral… hoe komen de wieven weer thuis, gaat ze dat lukken?

Ik moet zeggen dat ik zeer verrast was met deze vragen. Voor mijn gevoel was met de voltooiing van de trilogie alles wat ik over deze fantasy figuren te melden had verteld. Maar blijkbaar zijn deze karakters echt gaan leven voor de lezers. Wat mooi. En niet alleen voor jongeren maar ook voor mensen van in de veertig en ouder.

Er liggen spannende verhalen klaar om uitgebracht te worden, met andere karakters en andere avonturen. Maar ik zal zeker luisteren naar deze vragen en misschien komt er wel weer een verhaal boven borrelen. Ik ga me al bijna een J.K. voelen.

Vriendelijke groet, M.K. Peta